Želite da uložite Vaš novac na pravi način?

Finspot je platforma koja povezuje SME preduzeća sa Vama, privatnim investitorima, i pretvara Vašu investiciju u sigurnu dobit.
Pripremili smo specijalnu ponudu za ograničen broj korisnika.

Šta FinSpot rešava?

Manjak likvidnosti je glavni uzrok nestabilnosti malih i srednjih preduzeća dok u čak 80% slučajeva insolventnosti glavni krivac su upravo kašnjenja u plaćanju kupaca. Sa druge strane investitori sa viškom novčanih sredstava novac plasiraju po niskim kamatnim stopama.

Šta treba da uradim?

Dostavite kontakt podatke
Ukoliko želite, možete nam ostaviti svoje podatke i mi ćemo vas kontaktirati kako biste postali beta korisnik i dobili specijalnu ponudu.
Popunite kratak upitnik
Popunjavanjem upitnika nam pomažete da bolje razumemo tržište.
Istražite Finspot platformu
Dobijate mogućnost da steknete sneak-peak funkcionalnosti naše platforme pre nego odlučite da li želite da investirate.

FinSpot su prepoznali kao inovativno rešenje:

Kako se Finspot razlikuje od tradicionalnih finansijskih institucija?

Finspot investira uz Vas
Svaka faktura na platformi se finansira i kroz Finspotov sopstveni kapital. Investitori uvek imaju prednost
u slučaju parcijalne naplate.
Veći povrat nego na štednju kod banaka
U trenutnim tržišnim uslovima banke nude kamate ispod 3.0% na godišnjem nivou za štenju u dinarima. Prevremeno povlačenje štednje često iziskuje dodatne troškove.
Finspot je regulisana finansijska institucija
U trenutku izlaska na tržište Finspot
će biti regulisan od strane
Ministarstva Finansija Republike Srbije.
Najmodernija analiza rizika
Koristeći najmodernije algoritme potpuno smo automatizovali kreditnu analizu i procesuiranje finansijskih zahteva. Sve finansijske zahteve analiziramo posebnim alatom za prevenciju prevara.

Konstantan rast Vaše investicije

Finspot platforma nude godišnji povrat na investiciju od 7% do 12%.
Finspot brine o proceni rizika fakture, plasiranju novca i naplati iste.
Popunjavanjem upitnika kvalifikujete se za status prvih investitora i ostvarujete veći povrat na vaš novac.

Kako teče procena rizika na Finspot platformi?

  • Procena rizika prodavca Na osnovu javno dostupnih podataka i dostavljenih izveštaja detaljno analiziramo dobavljača njegovog portfolio kupaca.
  • Procena rizika kupca Svi javno dostupni podaci o kupcu se analiziraju u cilju sticanja kompletne slike o riziku svake transakcije.
  • Analiza transakcijeKoristeći najmodernije alate analiziramo fakture ponuđene na finansiranje, validiramo iste prateći konzistentnost dostavljenih podataka.

Koji su sledeći koraci?

Proveravamo

Proveravamo i analiziramo interesovanje investitora i kompanija na našem tržištu da bismo znali u kom obimu možemo da započnemo finansiranje.

Kontaktiramo

Kontaktiramo investitore koji su dostavili podatke radi otvaranja naloga i pripreme za finansiranje.

Finansiramo

Uključujemo prijavljene investitore u transakcije na FinSpot platformi i počinjemo da zajedno finansiramo fakture.

O FinSpotu su rekli

Francusko-Srpska Privredna Komora:

"Kao pobednik startap akceleratora Francusko-srpske privredne komore 2018. godine, startap Between (kreator Finspot-a) osvojio je jednogodišnji program mentorske podrške članova Upravnog odbora Komore u svim aspektima poslovanja: pravnom, marketinškom, finansijskom i projektnom, a u cilju daljeg razvoja njihovog biznisa. Ceo tim iza FinSpot platoforme, sastavljen od mladih ljudi mahom ekonomskog profila, pokazao je ne samo kreativnost u razvoju svoje ideje, već i stručan i profesionalni pristup u radu i komunikaciji sa mentorima i potencijalnim klijentima. Smatramo da su na pravom putu da realizuju svoje ciljeve i probiju se na fintech tržištu."

Sanja Ivanić, Generalna direktorka, French-Serbian Chamber of Commerce and Industry

Raiffeisen banka:

“Between d.o.o.” (kreator Finspot-a) učestvovao je na Elevator Lab Challenge 2018 u Srbiji, jednom od najvećih startap accelerator programa u SEE regionu organizovan od strane Raiffeisen International sa ciljem da identifikuje i angažuje obećavajuće fintech startape, primenjujući i testirajući njihova rešenja širom mreže od 13 zemalja. Sa inovativnim rešenjem baziranim na blockchain tehnologiji „Between d.o.o.“ je osvojio prvu nagradu po glasovima žirija koji se sastojao od viših stručnjaka iz industrije i tako se kvalifikovao da se pridruži polufinalu Elevator Lab-a i da se takmiči sa 30 najboljih fintech startapa iz SEE regije u konkurenciji od 300+ startapa. Sa zadovoljstvom preporučujemo „Between d.o.o.“ kao mlad i perspektivan tim koji razvija kompaniju, ali i kao pouzdanog partner."

Kontaktirajte nas

Tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja.